OTTAR BIG HAND MED GJESTEARTISTER

Konsertene er laget i forbindelse med at de eldre ikke får motta besøk avfamilie, eller ha levende underholdning der de bor. Konsertene streames i høy kvalitet, med hull HD bilde og lyd, ogleveres på link til de ansvarlige i kommunen. Artister og sanger er nøye utvalgt for å treffe den eldre garde somkjenner til disse fra de gode, gamle dager.

 

Konsert 1 (39:21) Last ned plakat

Konserten er tatt opp i KulØren Kulturhus i Kyrksæterøra, og artisten her er Ottar Big Hand Johansen, med gitarist og sanger Anders Sinnes.

Den inneholder flere av Ottar sine mest kjente sanger på norsk; vi nevner «Bonde Ifra Bygda», «Mot Ukjent Sted», «Æ gir dæ handa mi», og en fantastisk video av «Hverdagshelten», artistens hyllest til våre nye hverdagshelter!

 

Konsert 2 (41:08) Last ned plakat

Ottar Big Hand med gjesteartist, Jan Borseth fra Selbu. Spellemannen har i flere 10-år forlystet sitt publikum med sine fine sanger og sitt gode humør. Her framfører Jan sine mest kjente låter, som bl.a. «På Dansegalla», «Bygda», og «Storsjarmøren» for å nevne noen. Her blir det også mange fine historier fra mottakeren av Kongens fortjenestemedalje; fra bygda og fra turné i Amerika.

 

Konsert 3 (47:36) Last ned plakat

Her har Ottar fått med seg selveste countrydronningen fra Bergen, Lillian Askeland, og entertaineren Stephen

Ackles! Her framføres sanger fra det kjente NRKTV programmet «Landhandelen» hvor Lillian og Ottar var frontfigurer, og fra CountryFest-platene, en av Norges mest solgte plateserier. «Jambalaya», 8 uker øverst på Norsktoppen, for å nevne en! Stephen framfører sanger fra sin turne, en hyllest til Erik Bye, og konserten avsluttes med en heidundrende versjon av Country Gospel klassikeren «Will The Circle Be Unbroken» hvor alle artistene bidrar.

 

Konsert 4 (42.48) Last ned plakat

Her har Ottar med seg Stein Ingebrigtsen, mannen med slageren «Langt Hår» og «Landevei» fra tiden før en del av oss andre artister ble tørre bak øra! Stein har hatt en fantastisk karriere, med plateutgivelser i både Sverige og

Tyskland! Med seg har han Philip Kruse, arrangør, musiker og tekstforfatter.

Her få vi høre Ottar og Stein for første gang i duett, med Trygve Hoff sin flotte sang «Har En Drøm»

Lyd: Jock Loveband / Anders Sinnes

Totallyd AS, Klæbu Musikere på konsertene er:

Anders Sinnes, gitar og sang

Joackim Rødvik Skjervum, ak. gitar

Philip Kruse, Keyboard, sang

 

For de av dere som vil vise dette, gjøres det enkelt slik:

 

1) Send en bestilling til ottar@bighand.no

2) Du mottar en link med konserten

3) Denne kan du da vise på storskjerm via f.eks Apple TV, Chromecast m.m.

 

 

OTTAR BIG HAND JOHANSEN